Alle berichten

Uitnodiging Round Table 7

‘Grip op autorisaties’

10 april 2019
Van 9.30 uur tot 13.00 uur

Utrechtseweg 129, 3702AC Zeist

Eindelijk een passende oplossing voor functioneel beheerders autorisatie om meer grip te krijgen op hun werkzaamheden. Met data-analytics hebben we twee analysedashboards ontwikkeld op het gebied van autorisaties, passend binnen de lijn ‘Naar ProActief-beheer’. In de volksmond ook wel ‘AAD’ (Autorisatie Analyse Dashboard) en ‘HIM’ (HiX Inzage Monitor) genoemd.

Hoe regel je juiste toegang tot het EPD binnen de dagelijkse dynamiek van het ziekenhuis?

De rollen, functies, taken, afdelingen zorgen voor een grote diversiteit en maken het complex om de toegang tot het EPD onder controle te krijgen. Met AAD (Autorisatie Analyse Dashboard) kan de afdeling Functioneel Beheer de toegekende autorisaties binnen HiX eenvoudig afstemmen en vergelijken met de gemaakte afspraken. De HIM stelt de security officer in staat om aan de AVG-richtlijnen te voldoen door de patiëntinzage te monitoren.

Op deze ochtend laten we u kennis maken met HIM en AAD en zullen we aan de hand van twee praktijkvoorbeelden laten zien hoe we de dagelijkse werkzaamheden van een beheerder makkelijker kunnen maken.

De agenda

Tijd Onderwerp
09.30 Inloop en koffie
10.00 Introductie ‘Grip op autorisaties’ – Rick Janssen, iCON
10.20 Toelichting Autorisatie Analyse Dashboard – Bas Velders en Kelsey van Ewijk, iCON
10.45 Praktijkervaring gebruik AAD –Thabitha Scheffers-Buitendijk en Mark de Keizer, FB Autorisaties Franciscus Gasthuis & Vlietland
11.15 Koffiebreak
11.30 AAD in combinatie met HRM – Johan de Jong en Marissa Bastemeijer, Rivas Zorggroep
12.00 Preview HiX Inzage Monitor v2.0 – Bart van Doesburg, iCON
12.30 Afsluiting & lunch

Vragen en parkeren

Er zijn voldoende parkeerplaatsen aan de achterzijde van het kantoor. U kunt navigeren naar Lommerlust 2 te Zeist. Aansluitend aan het programma wordt er gezorgd voor een lunch.

Om aan te melden of voor vragen kunt u het beste mailen of bellen; proactiefbeheer@iconhc.nl of 06 – 505 26 125.