Alle berichten

Uitnodiging Round Table

Route ‘Naar ProActief-beheer’

23 januari 2019
van 16.00 uur tot 20.00 uur

“Naar ProActief-beheer zorgt ervoor dat dat functioneel beheerders niet overlopen met meldingen en wijzigingsverzoeken, dat zorgverleners altijd op adequate wijze worden ondersteund in hun informatievoorziening en dat de noodzakelijke innovaties gerealiseerd kunnen worden”.

Met deze uitdaging startten we twee jaar geleden een programma met enkele ziekenhuizen om de toegevoegde waarde van de afdeling Functioneel Beheer zichtbaar te maken en de brugfunctie naar te zorg actiever te kunnen innemen.

Nu willen we graag met onze ervaringen met jullie delen. Het Jeroen Bosch Ziekenhuis, het Elkerliek Ziekenhuis en Franciscus Gasthuis & Vlietland vertellen uit de praktijk wat de effecten zijn voor hun mensen en de afdeling beheer.

Vragen en parkeren

Er zijn voldoende parkeerplaatsen aan de achterzijde van het kantoor en het beste kunt u dan navigeren naar Lommerlust 2 te Zeist. Tijdens de break wordt er gezorgd voor een lekker hapje en drankje. Voor vragen kunt u het beste mailen of bellen; proactiefbeheer@iconhc.nl of 06-505 26 125.

Tijd Onderwerp
16:00 Inloop en koffie
16.30 realiseren meetbare vooruitgang – Martin Alaerds, iCON
16.40 Naar ProActief-beheer, ins en outs – Rick Janssen, iCON
17.00 Van reactief naar proactief beheer, 1 jaar praktijkervaring – Marike van Meer, hoofd FB Jeroen Bosch Ziekenhuis
17.30 Presentatie Service Level Dashboard – Marike van Meer/Rick Janssen
17.45 Break met hapje
18.15 Data literacy, is dat voor elke professional noodzakelijk? – Jurjen Tjoonk, iCON
18.45 Nieuwe HiX-beheer innovaties toegepast:
a) Effecten toepassen Wijzigingen Monitor bij upgrade naar 6.2, Jeroen Tonijs/Bas Velders, hoofd FB Elkerliek Ziekenhuis
b) Autorisatie Dashboard analyseert, controleert en beoordeeld de procedures, Birthe de Kreek, hoofd FB Franciscus&Vlietland Ziekenhuis
c) Optie voor extra sessie
19.30 Hoe ziet Functioneel Beheer eruit in 2025 in jullie ogen?
Open discussie voor visie vorming omtrent toekomstig functioneel beheer
20.00 Afsluiting